Nooit meer hoge schilderskosten!

Met het fraaiste onderhoudsplan van Nederland

De 7 fraaie voordelen

 1. 1
  Sympathieke vakmensen waar je heldere afspraken mee kunt maken.
  Bent u een persoon die liever persoonlijk contact heeft i.p.v. wazige offertes via het internet? Dan bent u bij GlansGarant aan het juiste adres. Onze ervaren schilders komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en al uw wensen in kaart te brengen. Daarna ontvangt u een transparante aanbieding zonder kleine lettertjes. Een goed begin van een duurzame relatie.
 2. 2
  Een strakke herschilderbeurt na iedere 5 of 6 jaar.
  Het onderhouden van uw huis kan een constante zorg zijn. Bij GlansGarant heeft u een zorg minder. Ons onderhoudsplan voorziet namelijk in een complete herschilderbeurt na vijf of zes jaar. Hierbij wordt uw woning van top tot teen opnieuw geschilderd en kan deze er weer jaren tegen. Waar anderen stoppen, komt GlansGarant de boel opnieuw schilderen. Zonder extra kosten, het is allemaal opgenomen in uw Onderhoudsplan.
 3. 3
  Jaarlijkse garantie van schilderonderhoud aan uw huis.
  Nadat uw huis in het eerste jaar is geschilderd, houdt uw GlansGarant Onderhoudsplan niet op. Sterker nog, dan begint het pas. Uw schilder komt ieder jaar langs om het schilderwerk te inspecteren en er is twee keer in een onderhoudsbeurt voorzien. Hierbij worden kwetsbare en/of beschadigde delen geschilderd. Dit lijkt wellicht overbodig, maar dat is het zeker niet.
 4. 4
  Ruime keuze uit maar liefst drie betalingsmogelijkheden.
  Net als bij het Onderhoudsplan van uw woning, is de betaling bij GlansGarant ook maatwerk. Op de pagina hieronder ziet u drie mogelijkheden, waarmee u uw plan financieel kunt vormgeven.
 5. 5
  De 'binnenboel' is uiteraard ook in goede handen bij GlansGarant.
  Bent u uitgekeken op de kleuren van het schilderwerk in uw woonkamer? Wilt u de kamers van de kinderen eens helemaal anders aanpakken? Uw GlansGarant schildersbedrijf biedt ook voor uw interieur aantrekkelijke condities. En in combinatie met de speciale ‘Winterschilder’ tarieven bent u nog voordeliger uit.
 6. 6
  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.
  Als u een voorstander bent van milieuvriendelijk schilderen, dan bent u bij GlansGarant ook aan het juiste adres. Bij GlansGarant werken we alleen met de beste en meest milieuvriendelijke materialen. Aandacht voor mens en milieu is uiteraard standaard bij het beste onderhoudsplan van Nederland.
 7. 7
  Alleen de best gewaardeerde schilders van Nederland werken voor u.
  Het niveau van de serviceverlening van GlansGarant, valt of staat bij het schilderwerk en de service van de aangesloten schildersbedrijven. Door een streng selectiebeleid geven klanten GlansGarant gemiddeld een 8.7. Het hoogste rapportcijfer in de branche. Huiseigenaren roemen de kwaliteit, service en het nakomen van afspraken. Ervaar het zelf!

Klanten vertellen

Op de onafhankelijke website klantenvertellen.nl krijgen we van onze relaties een 8,7. Daarmee zijn we de hoogst gewaardeerde schilders van Nederland! En dat vervult ons met trots en blijdschap.


7,0
Bep uit Strijen op 11/06/2018
Beoordeeld met een 7,0!

8,0
C.L. uit Westmaas op 10/06/2018
Beoordeeld met een 8,0!

10
Jan uit Breezand op 07/06/2018
Beoordeeld met een 10!

8,0
Lenette uit 's Gravendeel op 05/06/2018
Goede service en kwaliteit

8,3
Ron uit Buitenpost op 05/06/2018
Hoge kwaliteit verfproduct. Kennisniveau van de "ervaren" schilder.

9,0
Anja uit Anna Paulowna op 01/06/2018
Positieve ervaring? Zeker!

7,9
Willy uit Zwolle op 01/06/2018
Positieve ervaringen!

10
André uit Heemskerk op 01/06/2018
Professionaliteit en snelheid!

9,0
Louw uit Nijega op 01/06/2018
Vriendelijk en vakman

10
Jan uit Almere op 01/06/2018
Was prima helemaal tevreden

painter

Waar vindt u ons?

GlansGarant zit door het hele land

Groningen
  Utrecht
   Fryslân
    Noord-Holland
     Drenthe
      Zuid-Holland
       Overijssel
        Zeeland
         Flevoland
          Noord-Brabant
           Gelderland
            Limburg